Премини към основното съдържание

ОФК Пирин ще гони трите точки в предстоящото домакинство срещу Левски

ОФК Пирин ще гони трите точки. Това ще се свлучи в предстоящото домакинство срещу отбора на Левски в петък, като орлетата излизат в тежкия двубой от 21:00 на ст. Христо Ботев.
Старши треньорът на Пирин Милен Радуканов остана доволен от състоянието на тима по време на тренировките през седмицата, като освен наказания Суда, единствено Костадинов има проблем, но се очаква и той да бъде на линия за двубоя.
„Левски има ново лице, нов треньор. Видяхме само малко от него в първия му мач, така че все още не е напълно ясно как ще изглежда то. Респект към новия треньор и добрите играчи, но ние си гоним нашите цели, дори не като фаворит в мача, и ще гоним победата до край“, категоричен бе специалистът. Той ще може да разчита на Конър Хендерсън, чиято жълта карта пристигна и вече е на разположение.
Засилени мерки за сигурност за мача обявиха от МВР Благоевград. Ще бъде създаден специален режим на пропускане около стадиона, като за гостуващите фенове ще работят две каси. Между тях и в подстъпите за сектор гости ще има междинни КПП, като привържениците ще бъдат проверявани щателно за забранени предмети.
Въведен е и специален режим а движение, като от 19:30 часа ще бъдат затворени улиците Стефан Стамболов, Трети Март, Теменуга и Христо Чернопеев. Движението ще бъде пуснато в двете посоки по ул. Митрополит Борис.
От клуба обявиха предварителна продажба на билети за мача, като утре касите ще работят от 17 до 20:00 часа, а в деня на мача от 17:00. Цената е 6 лв.

Източник: regiona.bg