Премини към основното съдържание

село Гърмен

Мъртво пиян шофьор блъсна дете

Мъртво пиян шофьор блъсна дете с велосипед. Това се случи посред бял ден, като инцидентът е станал н 4 септември към 11.20 часа.

Неправоспособен шофьор блъсна две деца

Шофьор без книжка блъсна две деца с колело, като инцидентът станал в четвъртък около 20 часа в с. Горно Дряново, общ.Гърмен.

Трима младежи обраха два хранителни магазина

Трима младежи обраха хранителните магазини в хаджидимовското село Петрелик и в гърменското село Балдево, като кражбите са извършени за времето от 22:00 часа на 17.05.2016 г.

Община Гърмен продължава да празнува

Празниците на община Гърмен продължават, като в петък започна VII Международен фолклорен фестивал „Да пеем и танцуваме заедно”, а вчера кметът на общината Минка Капитанова ще приеме р

Загиналите момче и момиче при катастрофата край Гоце Делчев се готвели за годеж

Загиналите момче и момиче при катастрофата край Гоце Делчев са от гърменското село Дъбница. Те двамата били приятели и се готвели за годеж. 17-годишната Катя В. и 20-годишният Шенол Ф.

Двама младежи загинаха в тежка катастрофа

Тежка катастрофа уби двама младежи на разклона за Гърмен. Това се случи днес преди около три часа.

Четирима цигани от Гърмен са осъдени

Четирима цигани от кв. Кремиковци на с. Гърмен са осъдени. Причината е масовия бой на 23 май м. г.. След него избухнаха протести и започна събаряне на незаконните им къщи.

Откраднаха банкомат в Гърмен

Банкомат беше откраднат рано тази сутрин в село Гърмен, като сигналът за кражбата е бил подаден в 04:10 часа сутринта. Банкоматът се е намирал на площада срещу сградата на общината.