Премини към основното съдържание

Ученичка спечелила второ място с есето си на конкурс

"Да имаш позиция и да я защитаваш наистина е трудно. Защо ли?!Защото това понякога буди гняв и разочарование у околните. Но аз смятам, че всеки отделен човек носи у себе си зрънцето и от него самия зависи дали ще отгледа плодоносно растение или плевел…” това е част от есето на Кристина Богданова. Тя е спечелила второ място с есето си на конкурс организиран от Движение "България на гражданите", като заместник-областният управител Анна Бистричка, която е и областен координатор на ДБГ, и началникът на Регионалния инспекторат по образованието Ивайло Златанов връчиха на специално тържество наградите на победителите.

На тържествената церемония в Регионалния историческия музей в Благоевград бе награждаването на отличилите се участници в конкурса на есе на тема: „Образование и гражданска активност-ключ към успеха на България”, като организаторите изразиха възхищението си от активността на младежите и откровено изразената им позиция за проблемите в обществото.

Едно заслужено признание за таланта и гражданската позиция на младите хора е призовото второ място на Кристина Иванова Богданова, ученичка от СОУ „Св.св.Кирил и Методий” в симитлийското село Крупник.
Източник: dariknews.bg

Коментари

Нов коментар