Премини към основното съдържание

Тодор Киселичков вече не е старши треньор на Септември (Симитли)

Тодор Киселичков вече не е старши треньор на Септември (Симитли). Това съобщи самият той, като младият специалист се разделя с клуба от Югозапада по взаимно съгласие. На последния си мач симитлийците отстъпиха с 0:1 на Ботев (Гълъбово).

В класирането тимът зае предпоследното 15-о място с 23 точки, но когато Киселичков пое отбора на 3 ноември имаше само 3. Статистиката показва, че само за пролетния дял Септември (Симитли) се нарежда на 6-7 място по спечелени точки.

"Искам да благодаря на ръководството на футболния клуб в лицето на кмета Апостол Апостолов и на изпълнителния директор Методи Стойнев за шанса, който ми предоставиха. Те ме подкрепяха и ми вярваха през целия период, в който работих в Симитли. Също така искам да изкажа благодарността си и на хората от щаба, които ми помагаха. Разделяме се като приятели. Имахме добри и не толкова добри мачове. В периода, когато работех, спечелихме доста точки, но за съжаление те се оказаха недостатъчни в битката ни за оцеляване. Надявам се почивката ми да бъде кратка, защото имам желание да работя. И се надявам много скоро да си намеря клуб, който да ми повярва и да ми даде шанс, заяви Киселичков.
Източник: dariknews.bg