Премини към основното съдържание

Кметът на Благоевград ще запали символично хилядите празнични светлини на елхата в центъра на града

Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов ще запали символично хилядите празнични светлини на елхата, която се намира в центъра на града, като началото на коледно-новогодишните изненади в Благоевград ще бъде поставено в първия ден от месец декември. Това ще се случи от 18.30 часа на площад „Георги Измирлиев".

Жителите и гостите на областния център на Пиринско ще станат част от богата празнична програма и много изненади, които е подготвила Община Благоевград. На сцената ще излязат талантливи деца от Благоевград, за да придружат кмета Камбитов в празничното запалване на коледната елха и да ознаменуват началото на пъстри и весели празнични дни. И тази година Дядо Коледа ще има.

Организаторите от Община Благоевград за пореден път ще поставят предизвикателство пред присъстващите за начина на неговото появяване, което с всяка година става все по- интересно, вълнуващо и неочаквано.

Мотото, с което тази година Община Благоевград призовава жители и гости на града към сплотеност и добрина, е „Заедно по Коледа!"

Източник: dariknews.bg