Премини към основното съдържание

Наркоманка от благоевградския квартал "Грамада" вдигна на крак полицията

Наркоманка от благоевградския квартал "Грамада" вдигна на крак полиция и спешни екипи. Това се случи тази сутрин, след като изпадна в дива ярост и абстиненция. Позната на всички в квартала млада жена бе арестувана и доведена за укротяане в Спешно отделение на МБАЛ Благоевград, като само преди седмици тя едва не изгоря жива в дома си, заспивайки дрогирана. Историята ѝ е повече от трагична. От младо и красиво момиче тя бе превърната в истинска развалина след години работа в Гърция.

Някои казват, че е работила като проститутка, която насила са дрогирали. След "гурбета" Ленчето се върна в Благоевград, остаряла с години. Тя е около 30-те, но дрогата буквално я обезобразила. Кръгъл сирак е. Починаха родителите ѝ и в момента тя живее сама. Прави опити да се включи в програмата за лечение, но не успява да устои.

Преди дни бе арестувани за кражба на алкохол и цигари от табак, после пусната, тъй като е болна. Жестоко е как наркотиците убиват младите хора пред очите ни. Ленчето, трябва да се лекува, но държавата няма методи за принуда в тази посока и една млада жена много бързо се превръща в истинска развалина, опасна за себе си и околните.

Източник: struma.com